CHP Genel Merkezi'nde sonuçlar izleniyor

CHP Genel Merkezi'nde sonuçlar izleniyor

CHP'de hazırlıklar tamam: Sandık sonuçları bekleniyor.

CHP Genel Merkezi’nde seçim sonuçlarını izlemek için Parti Meclisi salonunda Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) oluşturuldu. Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel koordinasyonunda oluşturulan SKM’de 250 kişi dönüşümlü olarak görev yapıyor. Görevliler YSK’dan CHP’ye gelen sonuçlarla parti teşkilatlarından gelen sonuçları karşılaştırarak veri tabanına işleyecek.

CHP Genel Merkezi’nde 2. kat da basın mensupları için hazırlandı. Basın mensuplarının seçim sonuçlarını izlemesi için büyük bir ekran kuruldu. Genel merkezi önünde de seçim sonuçlarını takip için gelen partililer için dev ekranlar yer aldı.

YAVAŞ CHP GENEL MERKEZİ’NDE

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş oy verme işleminin tamamlanmasının ardından, saat 17.00 itibariyle CHP Genel Merkezi’ne geldi. Yavaş’ın seçim sonuçlarını genel merkezin 14. katında izlemesi bekleniyor. (DUVAR)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.