Cezaevine görüşe giden aile kaza yaptı: Anne hayatını kaybetti

Cezaevine görüşe giden aile kaza yaptı: Anne hayatını kaybetti

Elazığ T Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutulan oğlunun ziyaretine giden Garibe Aslan, cezaevi dönüşünde meydana gelen kazada hayatını kaybetti.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinden dün Elazığ T Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutulan oğulları Seyithan Yaman’ın görüşüne giden aile dönüş yolunda kaza yaptı. Mardin’in Artuklu ilçesi Şexan yolunda meydana gelen kazada araçta bulunan anne Garibe Aslan, baba Kemal Yaman ve oğulları Metin Yaman yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan anne Garibe Aslan hayatını kaybederken, baba Kemal Yaman ile oğulları Metin Yaman tedavi altına alındı. Baba Yaman’ın yoğun bakımda tedavisi devam ederken, oğlu Metin Yaman ise taburcu edildi.

Hayatını kaybeden anne Garibe Aslan’ın cenazesi bugün yakınları tarafından alınarak, Tumika Jer kırsal mahallesinde bulunan mezarlıkta defnedilirken, mahallede taziye kuruldu.

Mezar başında konuşan MED Tutuklu ve Hükümlü Aileleri Hukuki ve Dayanışma Dernekleri Federasyonu (MED TUHADFED) Temsilcisi Necmettin Demir, “Bugün tutuklularımızın her biri başka bir şehire dağıtılmış durumda. Aileleri de bu nedenle şehir şehir binlerce kilometre yol gitmek zorunda kalıyor. Ne yazık ki, buna bağlı olarak da bu tür kazalar meydana geliyor” tepkisinde bulundu.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.