Cezaevinden tehdit etti: Hapis cezası aldı

Cezaevinden tehdit etti: Hapis cezası aldı

Eski eşini 'öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklu olan Salih Kapıtepe, cezaevinden tehdit mektubu gönderdi. Kapıtepe 1.5 yıl daha hapis cezasına çarptırıldı.

İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde eşini ağır yaralamaktan 17.5 yıl hapis cezasına mahkum olan Salih Kapıdere, tehditlerini cezaevinden de sürdürdü. Boşandığı eşi avukat Jale Soydan, şikayetçi oldu. Kapıtepe, 1.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Emekli işçi Salih Kapıdere, Jale Soydan’ı  13 el ateş ederek yaraladı. Salih Kapıdere son kurşunu kendisine sıkmaya çalıştı ancak bunu yapamayınca gözaltına alındı. Karşıyaka 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘öldürmeye teşebbüs’ suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Salih Kapıdere, 17 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum oldu.

‘CEZAEVİNDEN YİNE TEHDİT EDİYOR’

Salih Kapıdere, bu kez de Şakran Cezaevi’nden gönderdiği mektuplarda eşine yönelik tehditlerini sürdürdü. Jale Soydan, eşinin kendisine yönelik ölüm tehdidinde bulunması nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. Salih Kapıdere hakkında tehdit suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Salih Kapıdere 1.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Cezadan sonra eşinin artık kendisine yönelik tehdit girişimlerini bıraktığını anlatan Jale Soydan, “Normal insanlar gibi yürüyebilmek için mücadelem sürüyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.