Cezaevinden çıkan oğlunu içki masasında öldürdü

Cezaevinden çıkan oğlunu içki masasında öldürdü

İçki masasında cezaevinden çıkan oğlunu içki masasında bıçaklayan baba Mustafa K. evlat katili oldu.

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde, cezaevinden tahliye edilen 34 yaşındaki Mehmet K., geç saatlere kadar birlikte alkol aldığı babası 61 yaşındaki Mustafa K. tarafından, çıkan tartışmada bıçaklanarak öldürüldü. Bacağından yaralanan Mustafa K. ise hastanede tedaviye alındı.

Hırsızlık ve adam yaralama gibi suçlardan Kocabaş D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü bulunan Mehmet K., dün tahliye edildi. Mehmet K., babası Mustafa K.’nın evine döndü. Mehmet K. ile babası Mustafa K. geç saatlerde alkol aldı.

Saat 03.00 sıralarında ise baba-oğul arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İddiaya göre Mehmet K., masada bulunan bıçakla babasına saldırarak, bacağından yaraladı. Mustafa K. ise elinden bıçağı alarak oğlu Mehmet K.’yı 3 yerinden bıçakladı. Kavgayı gören komşuları, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı kontrolde, Mehmet K.’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralı Mustafa K. ise ambulansla Tavas Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.