Çevre ve Şehircilik Bakanı: Altyapılar yağışlara göre hesaplanamaz

Çevre ve Şehircilik Bakanı: Altyapılar yağışlara göre hesaplanamaz

Ordu'da yaşanan sel felaketinin ardından hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Ordu'ya giden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum basın toplantısı düzenledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Karadeniz Ordu’da yaşanan sel felaketlerinin ardından basın açıklaması yaptı.

Kurum, “Tabii ki bu altyapılar hiçbir zaman bu kesitlere bu yağışlara göre hesap edilemez. Ancak bu afetlerden en az hasarla nasıl atlatabilirizin çalışmasını tüm Karadeniz bölgesi için yapıyoruz” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Ordu’da yaptığı basın açıklamasından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

TEDBİRLERİ ALACAĞIZ: Alınması gereken tedbirler neyse inşallah tüm kurumlarımızla birlikte alacağız. Hasarların tespitleri, binalar ve yolların tespitlerini inşallah tamamlayıp iki ay içerisinde belediyemize gerekli kaynağı sağlayıp iki ay içerisinde inşaatları bitirmeyi tamamlıyoruz.

HASARLAR İÇİN ÇALIŞMA YAPIYORUZ: Bir stratejik eylem planı hazırlıyoruz. İnşallah uygulamalarını yapacağız. En son böyle elim bir olay 20 yıl önce meydana gelmiş. Tabii ki bu altyapılar hiçbir zaman bu yağışlara göre hesap edilemez. Ancak bu afetlerden en az hasarla nasıl atlatabilirizin çalışmasını tüm Karadeniz bölgesi için yapıyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.