|
Son Güncelleme: 16.09.2025 21:26
Cengiz Topel Caddesi’nde çöp sorununa hala çözüm bulunamadı
Yüksekova’nın en yoğun noktalarından biri olan Cengiz Topel caddesi üzerindeki orta refüj, gelişigüzel atılan çöpler nedeniyle tepki topluyor.
Yüksekova Belediyesi tarafından çöp toplama saatleri duyurulmasına rağmen, çarşı merkezindeki refüjlere günün farklı saatlerinde çöp bırakılmaya devam ediliyor. Refüjde biriken poşetler, plastik atıklar ve evsel çöpler hem çevre sağlığını tehdit ediyor hem de şehir estetiğini bozuyor.

Caddeyi kullanan vatandaşlardan Mehmet Kaya, “Bu manzaralar ilçemize yakışmıyor. Belediyenin daha sık denetim yapması lazım, halkımızın da biraz daha duyarlı olması gerekiyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.