Canan'dan taziye teşekkür mesajı

Canan'dan taziye teşekkür mesajı

Hakkari Barosu Başkanı Av. Ergün Canan, ağabeyi Tahsin Canan’ın vefatı nedeniyle taziye teşekkür mesajı yayınladı.

Canan’ın mesajı şöyle:

“Çok değerli Hakkâri Halkı ve Hemşehrilerimiz,

Kısa süre önce geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu aramızdan ayrılan değerli ağabeyim Tahsin CANAN’ın vefatı dolayısıyla yapılan cenaze törenine ve defin işlemine katılmak suretiyle aramızda olan, başsağlığı ziyaretinde bulunarak bizleri yalnız bırakmayan, yurt içinden ve yurt dışından telefonla arayan ve sosyal medya aracılığıyla acımıza ortak olan, başsağlığı dileklerini paylaşan ve dualarını esirgemeyen Yerel Yöneticilere, Siyasi Parti Temsilcilerine, Türkiye Barolar Birliği Başkanına, Baro başkanlarına, Avukatlara, Kurum ve Kuruluşların çalışanlarına, Milletvekillerine, Gazetecilere, akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza ve tüm Hakkâri halkına, ayrıca telefonla arayan ancak yoğunluk nedeniyle cevap veremediğim herkese hassasiyetlerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum.

Ağabeyimin aziz hatırasına göstermiş olduğunuz saygıya binaen, ona olan son görevimizi yerine getirirken, manevi desteklerinizi bizlerden esirgemeyerek varlığınızla bize güç verdiniz. Bu duygularla ailem ve şahsım adına sizlere tek tek teşekkür ediyorum, minnet duygularımı sunuyorum. Ölmüşlerinize rahmet diliyorum. Allah herkesten razı olsun. Saygılarımla.

Av. Ergün CANAN - Hakkâri Baro Başkanı”

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum