Çallı ailesinden taziye teşekkür mesajı

Çallı ailesinden taziye teşekkür mesajı

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Leyla Çallı'nın ailesi taziye teşekkür mesajı yayınladı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu 64 yaşında hayatını kaybeden Eski Belediye Başkanı Şükrü Çallı'nın yengesi  Leyla Çallı'nın vefatı nedeniyle acıları paylaşanlara teşekkür etti. 

Aile adına Hakkari Eski Belediye Başkanı Şükrü Çallı tarafından paylaşılan mesajda, "Değerli halkımız yengemin  geçirmiş olduğu kalp krizi  sonucu  64 gün boyunca Van Lokman hekim hastanesinde yoğum bakım ünitesinde tedavi görmekteydi  ve hastanede  yapılan bütün  müdahalelere rağmen Allah'ın rahmetine kavuşmuştur. Yengemin hastanede tedavi gördüğü sürecinde yanımızda olan akraba ve dostlarımıza yakın ilgi ve teveccühlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.  Cenaze merasimi ve taziyemize bizzat  katılan ayrıca yurtiçi, yurtdışı, telefon ve  sosyal medya aracılığı ile  acımızı  paylaşan tüm değerli dost ve hemşerilerimize saygı ve sevgilerimizi  sunarız.

"ÇALLI AİLESİ ADINA ŞÜKRÜ ÇALLI

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum