Çalınan Minibüs Bin Metrelik Uçurumdan Atıldı

Çalınan Minibüs Bin Metrelik Uçurumdan Atıldı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalınan minibüs yaklaşık bin metrelik uçurumdan aşağı atıldı.

ADIYAMAN - Edinilen bilgiye göre, Kahta’ya bağlı Akkuş köyünden Kahta ilçe merkezine tekstil işçilerini taşıyan Hacı Han adlı vatandaşın sahibi olduğu 02 KR 884 plakalı minibüs, Atatürk Mahallesi’nde park halindeyken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.

Alışveriş yaptıktan sonra aracın olduğu yere giden Hacı Han, minibüsünün yerinde olmadığını görünce durumu emniyete bildirdi. Polis ekipleri olay yerinde yapılan incelemenin ardından çalındığı tahmin edilen aracın bulunması için çalışma başlatırken, bazı vatandaşların Kahta’ya bağlı Erikdere köyü yakınlarında bir uçurumun dibinde parçalanmış halde beyaz renkli bir minibüsün olduğunu jandarmaya bildirmeleri üzerine olay yerine gidildi.

Yapılan incelemede minibüsün Hacı Han adlı vatandaşa ait olduğu ve yaklaşık bin metrelik uçurumdan aşağı bırakıldığı öğrenildi.

Yaşanan olayda minibüs kullanılamaz hale gelirken minibüs sahibi Hacı Han, kimseyle herhangi bir husumetinin olmadığını ve yetkililerden minibüsünü çalıp uçurumdan aşağı atanları bulmalarını istedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Çalınan Minibüs Bin Metrelik Uçurumdan Atıldı

Çalınan Minibüs Bin Metrelik Uçurumdan Atıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.