Bursa'da yaşayan Hakkarililer kahvaltıda buluştu

Bursa'da yaşayan Hakkarililer kahvaltıda buluştu

Bursa'da yaşayan Hakkarililer düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Bursa'da yaşayan Hakkarililer Osmangazi ilçesinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. H. Yasin Yalçın, Adil Selçuk ve Yılmaz Yaşar öncülüğünde buluşan Hakkarililer sohbet ederek yaşadıkları sorunları birbirleriyle paylaştı.

whatsapp-image-2023-12-17-at-12-45-14.jpeg

Tanışma ve kaynaşma amaçlı düzenlenen kahvaltıda konuşan emekli öğretmen Adil Selçuk, "Bizler Hakkari, Yüksekova, Şemdinli, Çukurca ve Derecik'ten gelip iş veya başka nedenlerle Bursa'da yaşayan hemşeriler olarak güzel bir gün geçirdik. Amacımız yöresel bir kahvaltıda hemşerilerimizle tanışıp diyaloğumuzu geliştirmekti. Güzel bir gün geçirdik, katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

'Dayanışma içerisinde olmalıyız'

Yılmaz Yaşar da söz konusu programın bir başlangıç olduğunu ifade ederek, "Bursa'da yaşayan Hakkarililer olarak aslında bir dernekleşmeye de ihtiyacımız var. Ama dernek olsa da olmasa burada bir dayanışma içerisinde olmalıyız" dedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum