Bülent Arınç: Tweet'in, bugünlerde yaşananlarla ilişkilendirilmesi doğru değil

Bülent Arınç: Tweet'in, bugünlerde yaşananlarla ilişkilendirilmesi doğru değil

Bülent Arınç, Melih Gökçek'le ilgili yaptığı ve hesabında sabitlediği paylaşım hakkında açıklama yaptı.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le ilgili yaptığı ve Twitter hesabında en üste sabitlediği paylaşım hakkında açıklama yaptı.

Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yer aldığı bir videoyu, geçtiğimiz 15 Mart’ta Twitter hesabından paylaştı.

Arınç, videoyu paylaşırken “Bir Hint atasözünde denir ki: ‘Eğer birileri oturduğu koltuktan kalkmakta sıkıntı yaşıyorsa kesinlikle altını kirletmiştir'” ifadelerini de kullandı. Arınç, tweet’i profilinde en üst sıraya sabitledi.

Arınç, videoyu yeni paylaştığı yönündeki haberler üzerine yazılı açıklama yaptı. Tweet’i 15 Mart’ta paylaştığını hatırlatan Arınç, açıklamada “Bugünlerde yaşanan olaylarla ilişkilendirilmesi doğru değildir. Bahse konu tweetin ne zaman kaldırılacağını ise biz tayin ederiz” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.