Bugün 4 yeni film vizyona girdi

Bugün 4 yeni film vizyona girdi

Sinemada bugün 4 film vizyona girdi. 2'si yerli olan 4 filmden Fransız yapımı ve 1968 Mayıs'ının etkisini konu alan "Direniş günlerinde aşk" filmi ilgi çekeceğe benziyor.

Haftanın son günü olan bugün vizyona 4 film sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. 2'si yerli olan 4 filmden Fransız yapımı ve 1968 Mayıs'ının etkisini konu alan "Direniş günlerinde aşk filmi ilgi çekeceğe benziyor. Vizyona girecek 4 filmin konuları şöyle:

Direniş Günlerinde Aşk

1968 Mayıs'ı, etkilerini günden güne ivmelenen bir güçle sürdürmektedir. Dönemin özgürlükçü ve aktivist gençliği hayallerini gerçekleştirme hedefiyle ilerlerken, uzakta görünen 'devrim' anbean yaklaşmaktadır. Gilles, Christine ve Alain arasındaki ilişki de dönemin ruhuyla eşzamanlı olarak ilerler. Devrime giden yolun heyecanı ve telaşını yaşayan üç genç, bu süreçte yaşadıklarını sanat üzerinden dışa vurmaya çalışır. Üçü arasında yaşanan aşk üçgeni de dönemin kendisi kadar karışık ve zorludur.

Senin Hikayen

Hakan ile Esra evli bir çifttir. Birbiriyle gayet iyi anlaşan bu çiftin kariyerleri de, 7 yıldır devam eden evlilikleri de bir dönüm noktasındadır ve çocuk sahibi olma kararı alırlar. Karar aşamasında devreye bir de "babaanne" olmayı kafasına fena halde koymuş olan, Hakan'ın annesi Meral girer. Maddi durum, anne-baba olma sorumluluğu gibi birçok etken vardır. Ancak bir bebek bütün hayatları değiştirir.

İblisin Oğlu 13. Vahşet

Gazetecilik bölümünde son sınıfta okuyan bir arkadaş grubu, bitirme tezlerine konu olması amacıyla ilginç haberlere göz atmaktadırlar. Tam da aradıkları haberi bulurlar; sekiz dağcının esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduğu olayı ve bu olayın arkasında yer aldığını düşündükleri, bir dağ evinde tek başına yaşayan Wild'ın hikayesini ele alacaklardır. Kameralar kayda girdiğindeyse 13 sayısının laneti kendilerini bulacaktır.

47 Ronin

Japonya'nın en eski hikayesinden, epik 3 boyutlu fantezi-macera 47 Ronin doğdu. Başroldeki Keanu Reeves, Kai adında, 47 Ronin'in lideri Oishi'ye (Hiroyuki Sanada) katılan bir yabancıyı canlandırıyor. Birlikte, ustalarını öldüren ve türlerini sürgün eden hain derebeyinden intikam almanın peşine düşüyorlar. Savaşçılar, kaybettikleri şerefi yeniden kazanmak için sıradan savaşçıların öldüğü zorlu bir arayışın içine giriyorlar.

47 Ronin'in yönetmenliğini hayalperest yönetmen Carl Erik Rinsch (The Gift) üstlenmiş. Miyazaki ve Hokusai gibi çok çeşitli tarzlardan esinlenen Rinsch, hiç eskimeyen Ronin hikayesinin içindeki çarpıcı mekanlar ve büyük savaşları daha önce hiç görülmemiş bir biçimde gözler önüne seriyor. DİHA

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.