Bismil’de taşeron çalışanlarıyla toplantı alındı

Bismil’de taşeron çalışanlarıyla toplantı alındı

Bismil Belediyesinde çalışan 187 taşeron işçinin sorunlarını dinlemek ve maaşlarını iyileştirmek amacıyla toplantı düzenlendi.

YÜKSEKOVA HABER

DİYARBAKIR - Bismil Belediyesinde değişik alanlarda çalışan 187 taşeron işçinin sorunlarını dinlemek ve maaşlarını iyileştirmek amacıyla toplantı düzenlendi.

Seyrantepe Halk Evinde düzenlenen işçi toplantısına Bismil Belediye eş başkanları Cemile Eminoğlu, Resul Sarı’nın yanı sıra 187 taşeron işçisi katıldı.

Burada konuşan Bismil Belediye eş başkanı Cemile Eminoğlu, insan emeğinin kutsallı olduğunu belirterek insana ve topluma hizmet etmenin büyük bir anlam taşıdığını söyledi.

Çalışanlarının sorunlarını dinlemek ve var olan sorunlara karşı ortaklaşarak çözüm yollarını bulmak amacıyla böylesi bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Eminoğlu, “Ben siz değerli emekçi arkadaşları bir işçi gözüyle değil gerçekten bir arkadaş ve bir yoldaş olarak görüyor, değer veriyorum” dedi.

Ardından söz alan Bismil Belediye Eş Başkanı Resul Sarı, tüm emekçi çalışanlarını selamlayarak, insan emeğine büyük bir değer verdiğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından belediye eş başkanları belediye çalışanların sorunlarını dinledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.