Birahane cinayetine müebbet talebi

Birahane cinayetine müebbet talebi

Malatya'da geçtiğimiz Haziran ayında bir birahanede çalışan dayısının kızı Canan Koçoğlu'nu bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Ramazan A. hakkında savcı mütalaasında, ağırlaştırılmış müebbet hapis talep etti.

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten tasarlayarak adam öldürmek' suçundan ömür boyu hapis cezasıyla yargılanan Ramazan A, hakim karşısına çıktı. Mahkemede son kez savunma yapan Ramazan A. "İlk defa üzerime bıçak almıştım. Niye aldım onu da hatırlamıyorum" dedi.  

9 Haziran 2015 tarihinde Cezmi Kartay Caddesi üzerindeki bir birahanede yaşanan olayda iddiaya göre, Ramazan A. garsonluk yapan dayısının kızı Canan Koçoğlu'nu cebinden çıkardığı ekmek bıçağı ile 15 kez bıçaklayarak öldürmüştü. Birahane çalışanlarından birinin silahla ateş ederek zanlıyı ayağından vurması ile yakalanan Ramazan A. daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevine konulmuştu. Olayın ardından savcılık tarafından zanlı Ramazan A. için hazırlanan iddianame mahkemece kabul edilirken zanlı için kasten tasarlayarak adam öldürmek suçu dolayısıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.