Bingöl’de uyuşturucuyla mücadele devam ediyor

Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada 4 farklı noktada toplam bin 520 kök kenevir ve 4 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi.

Bingöl’de uyuşturucuyla mücadele devam ediyor

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Genç ilçe kırsalında uyuşturucu madde imal ve ticareti ile yasa dışı ekimin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar neticesinde 4 farklı noktada toplam bin 520 kök kenevir bitkisi ile 4 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili adli işlemlere başlanıldığı bildirildi.

Öte yandan Solhan-Şeref yol kontrol noktasında durdurulan otobüs içerisinde; 1 şahsın şüpheli hareketler sergilemesi üzerine, şahsın üstünde ve eşyalarında yapılan aramada valiz içerisinde 50 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.