Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi bitti

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi bitti

Ligde ve Avrupa'da alınan sonuçların ardından eleştirilen odağı haline gelen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın istifa etti.

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın istifa etti. Bugün Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşen Yalçın görevden ayrıldı. Beşiktaş'ı antrenmanda yardımcı antrenör Murat Şahin çalıştırıyor.

Yalçın bu sene alınan başarısız sonuçların ardından eleştirilen hedefi olmuştu.

Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki Beşiktaş Yönetim Kurulu, teknik direktör Sergen Yalçın'ın istifasını kabul etti.

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Siyah-beyazlıların web sitesinden yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:
"29 Ocak 2020 tarihinden bu güne Profesyonel Futbol Takımımızın teknik direktörlüğü görevini yapan, Sayın Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz.

Görev süresince Profesyonel Futbol Takımımızla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan hocamız Sergen Yalçın‘a çalışmalarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz."

SERGEN YALÇIN'IN BEŞİKTAŞ KARNESİ

Ocak 2020'de takımın başına geçen Sergen Yalçın, Beşiktaş'ta 79 maça çıktı. Bu maçlarda 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 yenilgi alan Yalçın, 2020-2021 sezonunda takımla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları kazandı.

Bu sezona kötü başlangıç yapan Beşiktaş ligde 15 maçta 21 puan toplayarak 9. sırada kaldı. Şampiyonlar Ligi'nde ise gruptaki 6 maçını da kaybederek elendi. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.