Beşiktaş 4 maçtır sahadan galip ayrılamıyor

Beşiktaş 4 maçtır sahadan galip ayrılamıyor

Beşiktaş, konuk olduğu RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de galibiyet özlemini dört maça çıkardı. Son üç maçta mağlubiyet yaşayan siyah-beyazlı ekip, RAMS Başakşehir karşısında öne geçmesine rağmen bu üstünlüğü koruyamadı ve sahadan beraberlikle ayrıldı.

Bu sonuçla ligde 5. kez berabere kalan Beşiktaş, puanını 47'ye çıkardı ve haftayı 4. sırada tamamladı. Yedinci beraberliğini yaşayan Başakşehir ise puanını 43'e yükseltti.

Siyah-beyazlı ekibin Gambiyalı futbolcusu Omar Colley, bu sezon Süper Lig'deki gol sayısını 6'ya çıkardı. RAMS Başakşehir karşısında takımının tek golünü atan 31 yaşındaki stoper, ligde altıncı kez fileleri havalandırdı.

Maç sırasında yaşanan kavgada, ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, 11 kişi yaralandı. Yaralılar kentteki hastanelere kaldırıldı. Kavga sırasında bölgeye sevk edilen ambulanslardan ikisi taşlar nedeniyle hasar gördü.

Beşiktaş'ta kaleci Mert Günok, yaşadığı sakatlık nedeniyle maça devam edemedi. Milli file bekçisi, 51. dakikada sağ kaburgasını tutarak kendisini yere bıraktı. Sağlık görevlisi eşliğinde saha kenarına gelen Mert'in yerine 54. dakikada Ersin Destanoğlu oyuna dahil oldu.

Teknik direktör Fernando Santos, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında takımın performansını değerlendirdi. Santos, "Kazanmayı çok istedik ama olmadı." ifadelerini kullanarak hayal kırıklığını dile getirdi. Ayrıca, Beşiktaş'ın gelecek yıl için bir proje oluşturması gerektiğini belirtti ve yönetime olan inancını vurguladı.

Son olarak, Santos'un A Milli Takım'a davet edilmesine rağmen Ümit Milli Takım'a gönderilen Semih Kılıçsoy'un durumuyla ilgili açıklamaları da yer aldı. Santos, Semih'in güçlü kalması ve performansını artırarak milli takımdaki yerini sağlamlaştırması gerektiğini söyledi. Ayrıca Yunanistan Milli Takımı'ndan teklif almadığını belirtti.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.