Beşiktaş: 1 - LASK Linz: 0

Beşiktaş: 1 - LASK Linz: 0

UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turu maçında Beşiktaş, LASK Linz'i mağlup etti. Siyah beyazlıların golü 6'ncı dakikada Babel'den geldi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında, Avusturya’nın LASK Linz takımını konuk etti.

Beşiktaş’ın, 6’ncı dakikada gelişen atağında sağ kanatta topla buluşan Oğuzhan Özyakup, ortasını arka direkte bulunan Ryan Babel’e yapıyor. Babel’in kafa vuruşunda top ağlara gitti.

Maçta başka gol olmayınca Beşiktaş sahadan galibiyetle ayrıldı.

GÜNEŞ, İLK 11’DE 2 DEĞİŞİKLİK YAPTI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bir önceki turda oynanan B36 Torshavn maçının ilk 11’inde 2 değişiklik yaptı. Adriano sakatlığı sebebiyle Linz maçının kadrosuna dahil edilmedi. Bir önceki turda iki maçta da forma giyen Fatih Aksoy ise Pepe’nin gelişiyle yedek kulübesine döndü.

Defans hattının sağ ve solunu değiştirmeyen Güneş, beklerde de yine Gökhan Gönül ve Caner’e şans verdi. Medel’i yeniden orta sahaya çeken tecrübeli teknik adamın orta saha kurgusu Tolgay, Medel ve Oğuzhan’dan oluştu. Hücum oyuncularının B36 Torshavn maçlarındaki performanslarından memnun kalan Şenol Güneş, LASK Linz maçında da ileri uçta Babel, Lens ve Larin üçlüsüne yer verdi.

TARAFTARLAR TRİBÜNLERİN BÜYÜK KISMINI DOLDURDU

LASK Linz karşılaşmasına Siyah beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar kendilerine ayrılan yerlerin büyük kısmını doldurdu.

Öte yandan 100’e yakın LASK Linz taraftarı da karşılaşmayı takip etti. (DUVAR-DHA)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.