Belediye'den yeni park alanı

Belediye'den yeni park alanı

Hakkari Belediyesi, kent merkezindeki değişik caddelere park edilen toplu taşıma araçları için yeni park alanı açtı.

Belediye Zabıta ekipleri, kent merkezindeki caddelerin kenarına park edilen toplu taşıma araçlarının sahiplerini uyararak, bundan böyle araçlarını Belediye tarafından yapılan yeni garaja park etmelerini istedi.
 
Hakkari Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu’nun aldığı karar gereğince Bulvar ve Cumhuriyet Caddelerinden, Altay caddesine kadar olan güzergah arasındaki trafik akışının daha rahat olması için Altay caddesinin arka tarafında bulunan boş bir alanı araç parkına çevirdi.
 
Belediye Zabıta ekipleri, bugün öğle saatlerinde kent merkezini zabıta araçları ile gezerek caddelere park edilen toplu taşıma araçlarının sahiplerini uyarıp, araçlarını bundan sonra belediyenin yeni hizmete açtığı araç parkına götürmelerini istedi. Belediye’den yapılan anonslarda da, sürücülerin araçlarını yeni belediye garajına park edilmesi istendi.
 
Zabıta ekipleri, bundan böyle araçlarını kent merkezine park eden sürücülere para cezası keseceklerini belirttiler.

33176

33177

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.