Batman Ekspres'e yalanlama

Batman Ekspres'e yalanlama

Batman Belediye Başkanlığı, Batman Ekspres gazetesinde "İmarda Kara Delik" başlıklı haberde ileri sürülen iddialara ilişkin yasal mercilere başvuracaklarını duyurdu.

BATMAN  -  Batman Belediye Başkanlığı, yerelde yayın yapan Batman Ekspres gazetesinde 27 Mayıs'ta yayınlanan "İmarda Kara Delik" başlıklı habere ilişkin yazılı açıklama yaptı. Gazetede yer alan bilgilerin tamamen "asparagas" olduğu belirtilen açıklamada, şunlar belirtildi: "Hiçbir vatandaşa zorluk çıkarmadığımız gibi yasalar çerçevesinde vatandaşlara yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kat ittifaklarıyla ilgili 634 Sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu'nda 14. Maddesinde belirtilen hususlar ve Belediye Başkanlığı tarafından 21 Aralık 2012 tarih ve 501/5383/9696 Sayılı yazımız ile söz konusu hususlarla ilgili Çevre ve Şehircilik Başkanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü'nden görüş istenmiş ve gelen görüş doğrultusunda işlemler yapılmaktadır. Yapılan haber objektif haberciliğe dayanmayan, asılsız, dedikodu mahiyetindedir. Belediyemizi karalamaya yönelik bu asparagas haber için yasal mercilere başvurulacaktır." 

DİHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.