Batman cinayeti: Beş polis açığa alındı

Batman cinayeti: Beş polis açığa alındı

Otogarda bir kişinin öldürülmesi olayında 5 polis açığa alındı. İki şüpheli gözaltında.

Batman Valiliği, Batman Otogarı’nda dün bir kişinin hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Olayda geç müdahale ettikleri belirtilen beş polisin açığa alındığını duyuran valilik, iki şüphelinin de gözaltına alındığını açıkladı.

Batman Valiliği’nden yapılan açıklamada, 28 Ağustos günü 15.15 sıralarında terminal içerisinde kavga olduğu, kavgada kesici alet kullanıldığı ve yaralı bir şahıs olduğu yönünde İl Emniyet Müdürlüğüne ihbar yapılması üzerine saat 15.19’da ekiplerin intikal ettiği belirtildi. Açıklamada, olay yerinde bir yaralının ve saldırıyı yapan şüphelinin suç aletiyle yakalandığı ifade edildi.

Yaralının da ambulansla en yakın hastaneye sevk ettirildiği belirtilen açıklamada, şöyle denildi: “Konuyla ilgili olaya ilk müdahalede bulunan polis memurları hakkında olaya müdahaleleri yönünden aynı gün idari yönden soruşturma başlatılmış olup, kademeli güç kullanmada zaafiyet gösteren ve müdahalede ihmalleri bulunduğu değerlendirilen 5 görevli görevden uzaklaştırılmıştır. Adli tahkikat sonucu olayı gerçekleştiren R.K. ve A.K. isimli şüpheliler tutuklanmıştır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.