Basmacı ailesinden teşekkür mesajı

Basmacı ailesinden teşekkür mesajı

Yüksekova'da yaşayan Basmacı ailesi, aile büyüklerinin vefatı sonrası acılarını paylaşan eş, dost ve akrabalara dönük teşekkür mesajı yayınladı.

Ailenin mesajı şöyle: 

"16.03.2020 Pazartesi günü aile büyüğümüz merhum Hacı Abdulkadir Basmacı Allah’ın rahmetine kavuşmuştur. Taziye süresince acılı günlerimizde bizleri yalnız bırakmayan; akrabalarımıza, komşularımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, değerli büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Aynı şekilde yurdun dört bir yanından telefonla arayıp acımızı paylaşan, internetten paylaşım yapan, mesajlar yollayan, acımızı hafifletmeye çalışan, her seferinde üzüntülerini dile getiren tüm sevenlerimize teşekkürü borç biliyoruz. Taziye boyunca bizleri yalnız bırakmayan herkesin ölmüşlerine de Rabbimizden rahmet, herkese sağlık ve afiyet diliyoruz. Rahmetlinin ruhuna bir Fatiha okumanızı, dua etmenizi ve hakkınızı helal etmenizi diliyoruz. BASMACI AİLESİ

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.