Baskın ailesinin mutlu günü

Baskın ailesinin mutlu günü

1994'te gözaltında öldürülen Altındağ Nüfus Müdürü Mecit Baskın'ın oğlu Avukat Eren Baskın evlendi.

Yüksekova Haber Portalı

1994'te gözaltında öldürülen Ankara Altındağ İlçesi Nüfus Müdürü Mecit Baskın'ın oğlu Avukat Eren Baskın, İş Adamı Hurşit Han’ın kızı Melike Han ile hayatlarını birleştirdi.

Yüksekova'daki Baskın Düğün Salonunda yapılan düğüne CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Remziye Yaşar, Hakkari Eski Milletvekili Esat Canan ve HDP ilçe teşkilatı yöneticilerinin de aralarında bulunduğu birçok siyasetçi ve aile büyüğü katıldı. 2 gün süren ve çevre il ve ilçelerden binlerce davetlinin katıldığı düğün için Yüksekova’ya gelen İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu düğünde uzun süre halay çekti, genç çifte mutluluklar diledi. Hakkari merkez ve ilçelerinde görev yapan avukatlar da düğüne katılarak mutlu gününde meslektaşlarını yalnız bırakmadılar.

Cumartesi Anneleri’nin de çiçekler ve mesajlar gönderdiği düğünün sağdıçlığını yapan İslam Baskın, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dost ve akrabaları başta olmak üzere tüm Yüksekova halkına teşekkür etti.

eren2.jpg

eren3.jpg

eren4.jpg

eren5.jpg

img_0193.jpg

img_0197.jpg

eren6.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.