Başkan Karamehmetoğlu esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi
Diyarbakır'ın Çermik İlçesi Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.
|
Son Güncelleme: 21.04.2026 09:58
| Kaynak: İHA
Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karamehmetoğlu, dilek, talep ve sorunlarıyla ilgilendi. Vatandaşlarla sıcak ilişkiler kuran Başkan Karamehmetoğlu, sorunların Çözümü için ilgililere talimat verdi.
Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, "Halkımıza hizmet hakka hizmettir. İlçemizi daha yaşanabilir bir şehir yapmak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Hazırladığımız projeleri ilgili Bakanlıklara sunduk. Bütün çabamız hizmetkarı olduğumuz Çermik halkı için" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.