Başkan Çoğaç, berberlerle bir araya geldi

Başkan Çoğaç, berberlerle bir araya geldi

Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, ilçedeki berber esnafı ile buluştu.

Ömer Oğuz'un haberi

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası'nın toplantı salonunda yapılan buluşmada, erkek kuaförlerin sorunları masaya yatırıldı.

Erkek kuaförlerin taleplerini dinleyen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç ve odanın yönetim kurulu üyeleri, sorunların çözümü için her zaman hazır olduklarını söyledi.

Berberler, dükkanlarının pazar günlerinde kapalı tutacaklarına devam edeceğini belirterek, son zamanlarda artan zamlardan dolayı gerekli malzemeleri almakta zorlandıklarını ve bu yönde yeni bir fiyat tarifesi üzerinde bir çalışma yapılmasını istedi.

Talepleri dinleyen Başkan Çoğaç ise, "Berberlerimiz mesleki bilgisini geliştiren bildikleriyle yetinmeyip, daima iyiyi, güzeli ve yeniliği arayan, çevresini ve toplumu gözleyip iyi tanıyan, araştırıcı, çalışkan ve sır saklayan, etkili de güzel konuşan, güler yüzlü, iş disiplinine sahip, iş güvenliğine dikkat eden, iş yerine ait araç, gereç ve ekipmanların kullanımına özen gösteren, sorumluluk sahibi, sosyal yaşantısı ile dürüst, temiz, ciddi ve meslek ahlakına değer veren kişiliğe sahip olan sanatkarlarımızdır" dedi.

Toplantının sonunda Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na kayıtlı olmayan berberlerin kayıt olmaları istendi.

e1-084.jpg

e2-078.jpg

e3-052.jpg

e4-039.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum