Başkan Büyüksu'dan engelli bireylere destek!

Başkan Büyüksu'dan engelli bireylere destek!

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, engelli vatandaşlara akülü araç ve tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Yüksekova'nın Çukurca (Page) köyü ve Yoncalı (Pirzala) köyünde ikamet eden 2 engelli vatandaşa; 2 adet akülü araç ve 5 adet çocuk ve yetişkinlerin kullanabileceği manuel tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Tekerlekli sandalyeleri Yüksekova Engelli Bireyler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne teslim eden Büyüksu, “Beldemizdeki ve ilçemizdeki engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya, onların hayatlarını kolaylaştırmaya, ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda bugün Esendere Belediyesi olarak Yüksekova Engelli Bireyler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Yüksekova ilçesi Çukurca (Page) köyü ve Yoncalı (Pirzala) köyünde ikamet eden 2 engelli vatandaşımıza 2 adet akülü araba, çocuk ve yetişkinlerin kullanabileceği 5 adet manuel tekerlekli sandalye yardımında bulunuyoruz. Dernek Başkanımız Salih Diler ve Yönetim Kurulu üyelerine tekerlekli sandalyeleri teslim ettik" dedi.

Yüksekova Engelli Bireyler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şube Başkanı Salih Diler ise “Engelli üyelerimizin tekerlekli sandalye talebi vardı. Bunu Belediye Başkanımız Dırbaz Büyüksu’ya ilettik. Kendisi her zaman olduğu gibi bu talebimize de çok olumlu yaklaştı ve engelli çocuklarımızın ve yetişkinlerimizin kullanabileceği 5 adet tekerlekli sandalyeyi alarak, derneğimize hediye etti. Kendisine ve Esendere Belediyesi’ne derneğimize bugüne olan katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

s1.jpg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum