Barış Yarkadaş: Çelebi pazarlık yapıyor, bir milletvekili daha AK Parti'ye katılacak

Barış Yarkadaş: Çelebi pazarlık yapıyor, bir milletvekili daha AK Parti'ye katılacak

AK Parti MKYK üyelerine Mehmet Ali Çelebi'nin 15 Ağustos'ta partiye katılacağı bilgisinin sunum edildiğini söyleyen Barış Yarkadaş, başka bir milletvekilinin isminin daha geçtiğini ifade etti.

CHP'den ayrıldıktan sonra katıldığı Memleket Partisi'nden de istifa eden ve son günlerde Cumhur İttifakı ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a övgü tweetleriyle gündeme gelen bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin çok sayıda partiyle görüştüğü öne sürüldü. Çelebi'nin AK Parti'ye katılacağı iddiasını ilk gündeme getiren isim olan eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, yeni açıklamalarda bulundu.

İlk kulis bilgisini paylaştıktan 6 saat sonra Çelebi'nin bir tweet attığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler dizdiğini söyleyen Yarkadaş "Ankara’nın siyaset duayenlerinden bir ağabeyimiz beni aradı ‘bu pazarlık yapıyor, burada bir pazarlık söz konusu’ dedi. Üç MKYK üyesi ile görüştüm. Üçünün de yorumu aynı. 'Katılacağı yönünde bilgi verildi ama katılacak mı biz de bilmiyoruz. Çünkü cumartesi gecesinden pazara kadar attığı tweet'leri gördüğümüzde Mehmet Ali Çelebi'nin pazartesi partiye katılıp katılmayacağı konusunda merak içerisindeyiz dediler" ifadelerini kullandı. 

TARİH VERDİ

Yarkadaş, Çelebi'nin AK Parti'ye katılacağı tarihle ilgili, "Bu akşam (dün) AK Parti, MKYK üyelerine 15 Ağustos 2022 tarihinde Ankara’da milletvekili katılım töreni düzenleneceği ve Mehmet Ali Çelebi’nin AK Parti’ye katılacağı bilgisi sunum edildi. Yani Mehmet Ali Çelebi 15 Ağustos 2022’de AK Parti’ye katılacak. Başka bir milletvekilinin daha AKP'ye katılacağı yönünde bilgi var. Ama sonraki dönemde" dedi. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.