Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması

Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması

Bakan Selçuk yeni 'yüz yüze eğitim' kararını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Kavuşuyoruz" diyerek yeni yüz yüze eğitim kararını paylaştı. Bakan Selçuk, "Yarın itibarıyla ilkokul öğrencilerimiz, 7 Haziran Pazartesi itibarıyla ortaokul ve lise öğrencilerimiz için haftada iki gün yüz yüze eğitime başlıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın haziran ayını kapsayacak 'kademeli normalleşme' kararını açıklamasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı'ndan da 'yüz yüze eğitim' duyurusu geldi.

HAFTADA İKİ GÜN 'YÜZ YÜZE' EĞİTİM

Bakan Selçuk'un yaptığı açıklamaya göre; 1 Haziran Salı gününden itibaren tüm ilkokullarda ve okul bünyesindeki ana sınıflarında haftada iki gün yüz yüze eğitime başlanacak. Eğitim-öğretim yılının son günü ise 2 Temmuz Cuma olacak.

Bakanlıktan yapılan açıklamanın tamamı şöyle:

"1 Haziran Salı gününden itibaren tüm ilkokullarda ve okul bünyesindeki ana sınıflarında haftada iki gün yüz yüze eğitime başlanacaktır. Diğer okul öncesi eğitim kurumları mevcut durumda olduğu gibi tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime devam edecektir.

7 Haziran Pazartesi günü ise tüm ortaokul ve liselerimizde haftada iki yüz yüze eğitime geçilecektir. Köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki okullarımızda yüz yüze eğitime 1 Haziran Salı gününden itibaren haftanın 5 günü tam zamanlı olarak başlanacaktır.

2020-2021 eğitim öğretim yılı 2 Temmuz Cuma günü sona erecektir."

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.