Bakan müjdeyi verdi: Serinlik geliyor

Bakan müjdeyi verdi: Serinlik geliyor

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, hava sıcaklıklarının önümüzdeki haftadan itibaren mevsim normallerine döneceğini söyledi. Eroğlu, 'Akdeniz'de yağmur beklendiğini' de belirtti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Muş’ta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan ‘havalar mevsim normallerine dönecek’ dedi.

Türkiye’yi etkisi altına alan sıcak havalarla ilgili olarak sorularını yanıtlayan Bakan Eroğlu, “Şu anda kritik bir hafta yaşıyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren sıcaklıklar ortalamalardan birkaç derece yükselecek. Sevincimiz şu, bilhassa yangın hassas olan bölgelerde yağmur başlıyor. Dolayısıyla bilhassa Ege Bölgesi’nde, Akdeniz’de bunların çok büyük faydası olacaktır. Bu hafta belki sıcaklıklarda bir artış olacak ama önümüzdeki haftadan itibaren mevsim normallerine düşeceğini tahmin ediyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.