Bakan Bekir Pakdemirli Yüksekova sözünü yerine getirmedi

Bakan Bekir Pakdemirli Yüksekova sözünü yerine getirmedi

Yüksekova’da ıslah çalışmaları yapılan Yüksekova Deresindeki rekreasyon çalışmaları için ‘Hemen ilgilenelim’ diyen Bakan Bekir Pakdemirli sözünü yerine getirmedi.

Yüksekova Şehir merkezinden geçen Yüksekova Deresi’nin ıslah çalışmaları devam ediyor. Devlet Su İşleri (DSİ) ve Yüksekova Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarda bugüne kadar derenin 12 kliometrelik kısmında taşkın önleme duvarı örülürken sadece 4 kilometresinde dolgu işlemi yapılabildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 yıl önce Yüksekova ziyareti sırasında attığı bir twitle söz konusu çalışmaya dikkat çekmiş, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’den ıslah ve rekreasyon çalışmaları için yardımcı olma çağrısında bulunmuştu. Bakan Pakdemirli de Soylu’nun twitine hemen cevap vererek, “Hakkari her şeyi hak ediyor, hemen ilgilenelim” demişti. Tarım ve Orman Bakanı Bakan Pakdemirli aradan geçen 1 yıla rağmen sözünü yerine getirmediği için çalışmalar bu yıl da tamamlanamadı.

unknown-4.jpeg

unknown-5.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum