Bahçeli'den İYİ Parti'ye yerel seçimlerde ittifak çağrısı

Bahçeli'den İYİ Parti'ye yerel seçimlerde ittifak çağrısı

MHP'den İYİ Parti'ye yerel seçimlerde ittifak çağrısı geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Bahçeli'nin "Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına" dediğini aktardı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti'ye yerel seçimlerde ittifak çağrısı yaptı. Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, CNN Türk Gece Görüşü programında Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yerel seçim mesajını iletti.

Özdemir, "Sayın Genel Başkanımız sizlere hürmetlerini sunarak İYİ Parti'ye yeni bir çağrısını iletiyor ve saygıdeğer kamuoyuyla paylaşıyor" ifadelerini kullandı.

Özdemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Genel Başkanımız 1 Ağustos 2019 tarihinde Twitter üzerinden bir mesaj yayınlamış ve geçmişte MHP’de yer alıp sonradan İYİ Parti bünyesine geçen isimlere özel bir çağrıda bulunmuştu. Yine Sayın Genel Başkanımız sizlere hürmetlerini sunarak İYİ Parti'ye yeni bir çağrısını iletiyor ve saygıdeğer kamuoyuyla paylaşıyorlar."

Özdemir, Bahçeli'nin "Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına" dediğini de aktardı.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.