Bahçeli: Mazimizde siyasi körlük yok

Bahçeli: Mazimizde siyasi körlük yok

MHP lideri Bahçeli, "Cumhur İttifakı 2023'ün Türkiye'sini şekillendirecek ve tarihin akışını değiştirecektir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitler Anıtı’na karanfil bıraktı.

Daha sonra açıklamalarda bulunan Bahçeli, “Her türlü iç ve dış tehdide karşı uyanık olamak borcumuzdur hedefe giden yolda, beklenti yoktur. Bizler inanış ve kendini devletine adamış ülkücüleriz. Bizler Türk ve İslamın gönüllü neferleriyiz. Bizler doğruluğun yanındayız. Öyle olmak ve kalmak durumundayız” dedi.

‘KİRLİ TEZGAHLARI TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE GÖMECEĞİZ’

24 Haziran’da yapılacak seçimlere de değinen Bahçeli, şunları söyledi: “24 Haziran devlet ve milletimize yönelik tehditlerin, bertaraf edileceği tarihi bir dönüm noktasıdır. 15 Temmuz’la istediğini elde edemeyenlerin  istediklerini ekonomi ile alma çabaları sonuçsuz bırakılacaktır. Cumhur İttifakı 2023’ün Türkiye’sini şekillendirecek ve tarihin akışını değiştirecektir. MHP üzerine düşen görevi yerine getirmekten imtina etmemiştir. Bizim mazimizde vatanı geri planda tutan siyasi körlük hiçbir zaman olmamıştır. Vatanımız üzerindeki kirli tezgahları tarihin çöplüğüne gömeceğiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.