Babasının fabrikasını yaktı, babasına izletti

Babasının fabrikasını yaktı, babasına izletti

Babasının fabrikasını ateşe verdi. Fabrikayı yakan Erten, görüntüleri babasına izletti.

Denizli’de yaşayan 24 yaşındaki Tolga Erten, babasının fabrikasını ateşe verdi. Erten görüntülü aradığı babasına fabrikanın yanışını izletti. Babasıyla arasında sorun olduğu ve madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Tolga Erten Hacıeyüplü Mahallesi’ndeki Atıl Yatak Yayı ve İmalatı Fabrikası’na, elinde tüfekle geldi.

Fabrikaya girmeye çalışan Erten’e yan fabrikanın bekçisi müdahale etmek istedi. Bunun üzerine Erten, tüfekle havaya ateş ederek bekçiyi uzaklaştırdı. Tolga Erten, fabrikaya girdikten sonra babası Hayri Erten’i cep telefonu ile görüntülü aradı ve tesisi yakacağını söyledi. Babası oğlunu bundan vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştı. Ancak, Tolga Erten, yerlere benzin dökerek fabrikayı ateşe verdi.

Babanın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kundaklanan fabrikada alevler kısa sürede büyüdü. İtfaiye ekipleri yangına 18 araç ve 40 personel ile müdahale etti. Alevlere teslim olan fabrika tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yaklaşık 3 saat süren yangın, diğer fabrikalara sıçramadan söndürdü. Fabrikada yaklaşık 3 milyon lira hasarın meydana geldiği belirtilirken, fabrika girişinde de bir av tüfeği ile fişek kovanı bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.