Babacan'dan çağrı: Mutlaka sandığa gidin

Babacan'dan çağrı: Mutlaka sandığa gidin

Ankara'da oyunu kullanan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “İkinci turda vatandaşlarımıza çağrım; mutlaka sandık başına gitmeleri ve iradelerini ortaya koymaları” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ali Babacan, eşi Zeynep Babacan ile Ankara Bilkent’teki Emlak Bankası Ortaokulu’nda oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Babacan, yurttaşlara sandığa gitmeye çağrısı yaptı. 

 

Babacan, “Seçim sürecinin şeffaf, adil ve hakkaniyetli olmasının demokrasimiz için son derece büyük önemi var. Büyük ve güzel ülkemizde demokrasinin ilerlemesini ve tam demokrasiye ulaşmamızı gönülden diliyorum… Çok partili demokrasiye geçtiğimizden bu yana her seçimde seçime katılım oranı çok yüksek. Özellikle bu ikinci turda vatandaşlarımıza çağrım; mutlaka sandık başına gitmeleri ve iradelerini ortaya koymaları. Ülkemizin yarınlarını şekillendirecek o çok kıymetli ve önemli tercihlerini açıkça sandık başında söylemeleri” ifadelerini kullandı.

 

Babacan, seçim sonuçlarını partisinin genel merkezinde takip edecek. 

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.