Babacan: Seçim günü vatandaşımız DEVA'ya mührünü bastığında Beştepe'de duvarlar titreyecek

Babacan: Seçim günü vatandaşımız DEVA'ya mührünü bastığında Beştepe'de duvarlar titreyecek

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim zamanı "oy pusulasında vatandaşlarımız damlanın altına ‘evet’ mührünü bastığında Beştepe’de duvarlar titreyecek" açıklaması yaptı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin İstanbul Adalar İlçe Başkanlığı binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada seçim günü insanlar DEVA'ya oyunu verdikçe Beştepe'de duvarların titreyeceğini söyledi.

ANKA'nın haberine göre, Babacan özetle şunları söyledi: “Bir dakikada, 8 maddede güven nasıl kazanılır? Bir; konuşunca doğruyu söyleyeceksin. İki; söz verilince tutacaksın. Üç; emanete hıyanet etmeyeceksin. Dört; her daim hukukla, adalette hareket edeceksin. Beş; ehliyetli, liyakatli, dürüst insanlar ile çalışacaksın. Altı; her kararını istişare ile alacaksın. Yedi; şeffaf olacaksın, açık olacaksın, karanlıkta iş yapmayacaksın. Ve son madde sekiz; her zaman hesap vermeye hazır olacaksın.

Seçim günü geldiğinde, oy pusulasında vatandaşlarımız DEVA’nın, damlanın altına ‘evet’ mührünü bastığında Beştepe’de duvarlar titreyecek, onu biliyoruz.

Türkiye’miz çok güzel bir ülke, çok büyük bir ülke. 84 milyonluk nüfusu ile Avrupa’nın en büyük nüfusu bizde. En düşük yaş ortalamasına sahip olan en genç nüfus da bizde. En büyük topraklar, en büyük tarım alanları bizde. Fakat çok kötü bir yönetim de bizde. Bu kötü yönetim ilk seçimde müsait bir yerde inip bizler iş başına geldiğimizde sorunlar çok hızlı bir şekilde çözülmeye başlayacak. DEVA kadroları buna inanıyor. Bizim tek amacımız, özgür ve zengin bir Türkiye.” 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.