Aynur Doğan: Yüreğinizi ve vicdanlarınızı güçlendirmenin fırsatlarıyız

Aynur Doğan: Yüreğinizi ve vicdanlarınızı güçlendirmenin fırsatlarıyız

Aynur “Bizler ‘kaslarınızı’ geliştireceğiniz kum torbası değil ancak yüreğinizi ve vicdanlarınızı güçlendirmenin fırsatlarıyız” dedi.

Derince Belediyesi'nin konserini iptal ettiği sanatçı Aynur Doğan şahsi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Doğan atığı tweet’te “Bizler ‘kaslarınızı’ geliştireceğiniz kum torbası değil ancak yüreğinizi ve vicdanlarınızı güçlendirmenin fırsatlarıyız” dedi:

"Aşıklar hakikatı ispatlayanlardır, biz de bu yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Gücümüzün yettiği, sevginizin olduğu her yerde paylaşarak birlikte büyüyeceğiz. Bizler “kaslarınızı” geliştireceğiniz kum torbası değil ancak yüreğinizi ve vicdanlarınızı güçlendirmenin fırsatlarıyız.”

Ne olmuştu?

Koaceli'nin Derince Belediyesi, Aynur Doğan’ın 20 Mayıs'ta Gösteri Merkezi’nde vereceği konseri 13 Mayıs'ta iptal etti.

Belediye’nin resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada , Aynur Doğan’ın ismini vermeden konserin “inceleme sonucunda” iptal edildiği belirtti.

Açıklamada “İlçemiz sınırları içerisinde özel bir firmanın yapacak olduğu konser organizasyonunun yapılan detaylı inceleme sonucunda uygun olmadığı tespit edilmiş olup, etkinlik belediyemiz tarafından iptal edilmiştir” dedi.

Gelen tepkiler üzerine belediye ikinci bir açıklama yayınlayarak, "Etkinlik öncesi yetkili mercilerden gerekli izinlerin alınmayarak, resmi işlemlerin yapılmaması ve bu süreçte uygun olmayan şekilde bilet satışı gerçekleştiğinden dolayı iptal edilmiştir" iddiasında bulundu.

Aynı gün yine Kocaeli’nin Çayırova Belediyesi de Amed Şehir Tiyatrosu’nun Cervantes’in ünlü eserinden uyarlanan “Don Kîxot” adlı Kürtçe tiyaro oyununu iptal etmişti.

Dün de Metin Kemal Kahraman’ın Muş’ta vereceği konser, Muş Valiliği tarafından yasaklandı.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum