Aşı karşıtı aile hekimi, koronavirüsten öldü

Aşı karşıtı aile hekimi, koronavirüsten öldü

Aşıya karşı olduğu öğrenilen Bursa'da görevli aile hekimi, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bursa'nın Karacabey ilçesindeki Ulubatlı Hasan Aile Sağlık Merkezi’nde aile hekimi olarak görevli, eski İlçe Sağlık Müdürü Kutsal Altıntaş (57), yaklaşık 1 hafta önce koronavirüse yakalandı.

Altıntaş, evinde karantinaya girdi. Sağlık durumu kötüleşen Altıntaş, ihbarla eve gelen sağlık ekiplerince Karacabey Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan Altıntaş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Evli ve 5 yaşında çocuğu olan Kutsal Altıntaş’ın, aşı karşıtı olduğu ve Covid-19 aşısı yaptırmadığı öğrenildi.

Bursa Tabip Odası'nın (BTO) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bursa-Karacabey'de aile hekimi olarak gören yapan Dr. Kutsal Altıntaş'ın Covid-19 nedeniyle kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz" denildi.

Altıntaş için Karacabey Emir Sultan Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile Altıntaş'ın ailesi ve yakınları ile meslektaşları katıldı. Kılınan namazın ardından Kutsal Altıntaş'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Balıkesir’deki Başçeşme Mezarlığı’na götürüldü. 

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.