Artı 1 TV çalışanların olacak

Artı 1 TV çalışanların olacak

Artı1 televizyonunda Canlı Gaste programı yapan Can Dündar Twitter’dan kanalın çalışanlara devredileceğini duyurdu.

Artı1 televizyonunda Canlı Gaste programı yapan Can Dündar Twitter’dan kanalın çalışanlara devredileceğini duyurdu.Dündar "3 aydır, özgür yayın yapmamızı sağlayan Altan Ertürk, kanalı çalışanlara devrediyor. Artı1, "çalışanların sahip olup yönettiği kanal" oluyor" mesajını paylaştı.

Dündar’ın açıklaması şöyle:

“Geçen Cuma'nın Canlı Gaste'si tahliyeleri, ‘Sıfırladılar’ manşetiyle verdi. Bu kanalı, gazeteyi, ekibi, en çok bu cesareti nedeniyle seviyordum.

“Ancak engellenmeden çalıştığımız Artı1 TV mali olarak tıkanmıştı. Kurumsal çözüm bulunamayınca, yönetici ekip, üzülerek ayrılma kararı aldık.

“Meğer sevenimiz, izleyenimiz, destek olmak isteyenimiz çokmuş. Hepsi aradı, yardıma koştu ve bugün ‘Türkiye'de bir ilk’i denemeye karar verdik.

“Üç aydır, özgür yayın yapmamızı sağlayan Altan Ertürk, kanalı çalışanlara devrediyor. Artı1, ‘çalışanların sahip olup yönettiği kanal’ oluyor.

“Bu zorlu dönemde, halkın haber alma hakkını savunmak üzere, kaldığımız yerden devam ediyor, herkesin desteğini bekliyoruz.”

Kanaldan bugün devre ilişkin bir deklarasyon yapılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.