Arslan GSM Bayii Yüksekova’da açıldı

Arslan GSM Bayii Yüksekova’da açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Arslan GSM adlı yeni iş yeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Ercan Arslan’ın işletmeciliğini yaptığı iş yerinin açılışına, HDP Hakkari Eski Milletvekili Esat Canan, Yüksekova Ticaret Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Soner Türkcell Dağıtım Merkezi Müdürü Serkan Dede, Türkcell satış şefleri Serhat Düzova, Halit Erik, Hamit Erik ve çok sayıda davetli katıldı.

Cengiz Topel Caddesi Ziraat Bankası karşısında hizmete giren iş yerinin açılış kurdelesini kestikten sonra mağazayı dolaşan davetliler işletme sahibi Ercan Arslan’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Açılışta konuşan Hakkari eski Milletvekili Esat Canan, “Açılışı yaptığımız GSM bayisi hayırlı olsun. Böylesi güzel iş yerlerinin açılması ilçemiz içinde ayrı bir güzellik. 3 genç kardeşimiz için de istihdam kapısı oldu" dedi.

İş yeri sahibi Ercan Arslan, "Her şeyden önemlisi müşteri memnuniyetidir. Turkcell ekibi olarak her zaman önceliğimiz müşteri memnuniyeti oldu ve yeni işletmemizde bu prensiple hizmetini sürdürecektir. Yüksekova halkına hayırlı olsun diliyorum” dedi.

a1.jpg

a2.jpg

a3.jpg

a4.jpg

a5.jpg

a6.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.