Apple'dan iPhone fiyatlarına gece zammı

Apple'dan iPhone fiyatlarına gece zammı

Türkiye genelinde Apple'ın yeni telefonları iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR'ın fiyatları henüz açıklanmazken, Apple sürpriz bir kararla yeni telefonların tanıtılmasıyla birlikte piyasadaki modellerine gece zammı yaptı.

Apple, yeni telefonları iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR’ı tüm dünyaya duyurdu.

Yurt dışı fiyatları etkinliğin sonunda açıklanırken, Türkiye fiyatları ise henüz belirtilmedi. Ancak Apple sürpriz bir kararla halihazırda satışta olan iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus fiyatlarına bu gece zam yaptı. Yapılan zamla birlikte iPhone fiyatları ‘rekor’ kırdı.

4999 TL’DEN BAŞLAYAN iPHONE FİYATLARI

Apple tarafından yapılan güncelleme ile birlikte iPhone 7 başlangıç fiyatı 4199 TL‘den 4999 TL seviyesine yükseldi. Dudak uçuklatan bu zam uygulaması ile iPhone 7′nin 128 GB’lık versiyonu ise, 5.999 TL‘ye çıkarken; iPhone 7 Plus modeli ise 4999 TL yerine yeni zam uygulamasının ardından, 6.299 TL‘den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

iPhone 8 başlangıç fiyatı ise 5.199 TL‘den 6.499 TL‘ye yükselti. Diğer bir zam ise iPhone 8 Plus fiyatına geldi. Yeni zam ile birlikte iPhone 8 Plus başlangıç fiyatı 5.899 TL’den 7.499 TL’ye tırmandı.

YENİ MODELLERİN NE ZAMAN TÜRKİYE’DE OLACAĞI AÇIKLANMADI

iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR’nin tüketicilere buluşacağı ilk 59 ülke arasında bulunmayan Türkiye’de yeni iPhone modellerinin ne zaman satışa çıkacağı henüz açıklanmadı. Ancak yeni iPhone’ların Xs ve Xs Max modellerinin kasım ayı içerisinde, iPhone XR’nin ise takip eden ayda Türk tüketicilerle buluşturulacağı tahmin ediliyor. (DHA)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.