Annesi yoğun bakıma alınan Demirtaş Diyarbakır'a götürüldü

Annesi yoğun bakıma alınan Demirtaş Diyarbakır'a götürüldü

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın annesi Sadiye Demirtaş, yoğun bakıma alındı. Demirtaş da bulunduğu Edirne’den Diyarbakır'a götürüldü.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın annesi Sadiye Demirtaş, iki gün önce rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır'da bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı.

Durumu gittikçe ağırlaşan anne Demirtaş, bugün yoğun bakıma alındı.

Edinilen bilgilere göre bunun üzerine Demirtaş da bulunduğu Edirne L Tipi Kapalı Cezaevi’ne annesinin rahatsızlığı nedeniyle başvuruda bulundu. Cezaevi, Demirtaş’ın talebini kabul etmesi üzerine Demirtaş, Diyarbakır'a götürüldü.

Demirtaş'ın babası Tahir Demirtaş, 31 Aralık 2023 günü vefat etmişti.

Dem Parti’den Açıklama  

Demokrasi ve Eşitlik Partisi (DEM Parti), yayınladığı mesajda, “Selahattin Demirtaş’ın annesi Sadiye Demirtaş rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır’da hastanede müşahade altındadır. Yoldaşımız Selahattin Demirtaş, talebi üzerine annesini görmek üzere Diyarbakır’a götürülmüş ve annesini ziyaret etmiştir. Dualarımız Sadiye Annemizle. Tek temennimiz en kısa zamanda sağlığına kavuşmasıdır” ifadelerine yer verdi.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum