Ankara'da silahlı saldırı: 1'i çocuk 8 kişi yaralandı

Ankara'da silahlı saldırı: 1'i çocuk 8 kişi yaralandı

Ankara'da, 17 yaşındaki bir çocuk, kuyumculara ve döviz bürolarına ateş açtı. Saldırıda, 1 çocuk 8 kişi yaralandı.

Ankara’da 17 yaşındaki C.B., kuyumcu dükkanlarına ve döviz bürolarına pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda, 1’i çocuk 8 kişi yaralandı.

Altındağ ilçesindeki Anafartalar Mahallesi’nde, 17 yaşındaki C.B., kalabalık olan kuyumcu dükkanlarına ve döviz bürolarına ateş açtı. Saldırıda, saçmaların isabet ettiği 1’i çocuk 8 kişi yaralandı. Saldırgan elindeki tüfekle olay yerinden kaçtı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde incelemede bulunurken, C.B.’nin bulunması için çalışma başlatıldı.

‘POMPALI İLE 3 EL ATEŞ ETTİ’

Olay sırasında caddeden geçen ve sol elinden yaralanan Harun Yiğit, “Pompalı ile 3 el ateş etti. Benimde elime saçma değdi. Bir iki tane yanımdan bir şey geçti ama hemen yere eğildim. Ama bayağı bir kişi yaralanmış. Bizimki çok önemli değil ama ağır yaralılar vardı. Madde bağımlısı olduğunu söylediler” dedi. (DHA)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.