Ankara'da 'elçilik' operasyonu: 20 gözaltı

Ankara'da 'elçilik' operasyonu: 20 gözaltı

Güvenlik gerekçesiyle ABD elçiliği bugün kapatılırken, Ankara'da IŞİD operasyonu başlatıldı. 20 kişi hakkında gözaltı kararı var.

ABD’nin Ankara’daki büyükelçiliğini bugün için kapatma kararı almasının ardından Ankara’da 20 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Savcılığın talimatıyla yürütülen operasyonun IŞİD’e yönelik olduğu açıklandı.

Hürriyet’ten Mesut Hasan Benli’nin haberine göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan konuya ilişkin yapılan bilgilendirme şöyle: “Başsavcılığımızca terör örgütü DAEŞ ‘e yönelik yapılan operasyon kapsamında 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiş olup, şu an itibariyle Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesince 12 şüpheli gözaltına alınmıştır. Operasyonlar devam etmektedir.”

ABD Türkiye’deki Büyükelçiliği’ni bugün bir gün süreyle kapatma kararı almıştı. Bu karar çerçevesinde vize başvurusu, pasaport yenileme ve noterlik hizmeti gibi rutin işlemler yapılamıyor.

Haberin Kaynağı

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.