Ankara'da bir evde 5 kişinin cesedi bulundu

Ankara'da bir evde 5 kişinin cesedi bulundu

Ankara'da bulunan bir evde 5 kişinin cesedi bulundu. Ölenleri Afganistan vatandaşı olduğu belirtildi.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir evde Afganistan vatandaşı 5 kişinin cesedi bulundu.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Örnek Mahallesi'nde arkadaşlarıyla kalan Afganistan vatandaşı 5 kişiden haber alamayan yakınları polise haber verdi.

İhbar üzerine eve giden polis ekipleri, evde kalan 5 kişinin cesediyle karşılaştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 5 kişinin bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti.

Babür Caddesi paralelindeki evde 5 kişinin cansız bedenine ulaşılmasının ardından polis, evin çevresindeki sokakları araç ve yaya trafiğine kapattı.

Ankara Emniyet Müdürü’nün geleceğinin söylenmesi üzerine polis cesetlerin bulunduğu evin karşısındaki alanı da şeritlerle kapattı.

Bölgede olay yeri incelemesi yapılacağını belirten polis basın mensuplarının da evin yaklaşık 200 metre ötesindeki şeridin arkasına geçmesini istedi. Evin görülebileceği noktalar da polis araçlarıyla kapatıldı.

VALİLİK: SAVCILARIMIZ NEZARETİNDE BÜTÜN BOYUTLARIYLA SORUŞTURULUYOR

Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada "Altındağ ilçemizde bir konutta meydana gelen ve yabancı uyruklu olduğu değerlendirilen 5 şahsın ölümüyle sonuçlanan müessif olay, Cumhuriyet Savcılarımızın nezaretinde bütün boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Olayın sebebi ve failleri belirlendikçe kamuoyuyla paylaşılacaktır" denildi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.