Amedspor’dan Şehmus Özer'e küfreden İnagölspor taraftarına tepki

Amedspor’dan Şehmus Özer'e küfreden İnagölspor taraftarına tepki

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, İnegölspor taraftarın küfürler ettiği Amedspor eski kaptanı Şehmus Özer için, “Kaptana o kupayı götüreceğiz” dedi. Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt da, bunun kabul edilemez olduğunu söyledi.

Amedspor Cumartesi günü Bursa’da oynanan maçta İnegölspor ile 0-0 berabere kaldı.

Maç öncesinde İnegöl yönetimi dostluk mesajları verse de, İnegöl taraftarları tribünde Amedspor aleyhine küfürlü tezahüratlarda bulundu.

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ise, maçta merhum kaptan Şehmus Özer’e küfür edilmesi ve Amedspor ile ilgili “ayrıştırıcı, bölücü ve çirkin” tezahüratlar yapılması üzerine sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulundu.

Elaldı, “Kaptana o kupayı götüreceğiz. Taraftarın kötü tezahüratını kınıyoruz. Sporcularıma verdikleri mücadele için teşekkür ederim. Kastamonu maçı yeni bir başlangıç olsun. Stadyumu doldurarak mücadeleye devam edelim. Amed bir duruştur bir kimliktır” ifadelerini kullandı.

Maç sonunda konuşan Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt da "Bu kabul edilemez, Sürekli tepkilere maruz kalıyoruz ancak Şehmus Özer'e edilen küfürler kabul edilemez. Şehmus Özer, Diyarbakır için çok önemli bir futbolcu, hala ismi tesislerimizde yer alıyor. Saha çok kötüydü. Zeminden dolayı futbolcularımız çok sıkıntı çekti” dedi.

Amedspor’un efsane kaptanı Şehmus Özer (36), 21 Aralık 2016’da Malatya'dan Diyarbakır'a hareket ederken kullandığı 35 SEH 77 plakalı otomobilin Elazığ'ın Sivrice ilçesi yakınlarındaki Yedipınar köyü mevkisinde uçuruma yuvarlanması sonucu yaşamını yitirmişti.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.