Amedspor’da ikinci Mehmet Budakın dönemi

Amedspor’da ikinci Mehmet Budakın dönemi

Lige iki mağlubiyetle başlayan Amedspor’da teknik heyet değişti. Futbolcular ise haklarında spekülasyonlarla ilgili basın toplantısı düzenledi ve “Amedspor biziz” mesajı verdi.

Amedspor ligin henüz 2’inci haftasında boşalan teknik direktörlük görevi için geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran Mehmet Budakın ile yeniden anlaşmaya vardı. Budakın, imza töreninde “Taraftar, futbolcu ve teknik heyet olarak el ele verip, hep beraber zorlukları aşma vaktidir” dedi.

Teknik Direktör Ramazan Erin’den boşalan görev için arayışını sürdüren Amedspor, geçen sezon takımın başında 22 resmi maça çıkan Mehmet Budakın ile anlaşmaya vardı. Takımı yeniden çalıştırma görevi verilen Teknik Direktör Mehmet Budakın, Amedspor As Başkanı Baran Durmaz, düzenlenen törenle sözleşmeye imza attı.

‘GÜZEL GÜNLERE İNANIYORUM’

İmza töreni sonrası konuşan yeni teknik direktör Mehmet Budakın, şunları dile getirdi:

“Benim için her zaman önemli olan Amedspor aşkıdır. Futbolculuk döneminde de hocalık kariyerimde de çekinmeden halkımız için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Diyarbakırspor’da en çok futbol oynayan futbolculardan biriyim. Futbol oynadığım dönemlerde de her zaman tercihim Diyarbakır’dan yana olmuştur. Geçen sezon Amedspor’da göreve gelirken sportif başarının yanında altyapıya ve genç bir takım olmaya önem verdik. Görevden ayrılırken dahi transfer listesi ile elimden gelen katkıyı sundum. Zor zamanlarda futbolcu ve hocalık yaptık. Şimdi yine Amedspor zor zamanlardan geçiyor. Taraftar, futbolcu ve teknik heyet olarak el ele verip, hep beraber zorlukları aşma vaktidir. Bu hafta oynanacak olan Hacettepe SK maçına herkesi davet eder, alacağımız galibiyetlerle güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum.”

FUTBOLCULARDAN ‘AMEDSPOR BİZİZ’ MESAJI

Öte yandan kamp döneminden başlayarak kulüp yönetimi, futbolcular ile teknik heyet arasında sorunlar olduğu iddia ediliyordu. İsimleri çeşitli spekülasyonlara karışan futbolcular basın açıklaması yaptı. “Biz Amedsporluyuz” diyen futbolcular, şu açıklamayı yaptılar:

“Son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında şahsımıza yönelik karalama kampanyası sürdürülmektedir.

Bizler; Yiğitcan Gölboyu, Erdi Yokuşlu, Furkan Yaman ve Erkut Şentürk olarak konuşulanların, yapılanların ve dedikoduların hiçbirinin faili değiliz.

Biz, Amedsporluyuz ve bu kentin ekmeğinden besleniyoruz. Sezon başı hazırlık sürecinde bazılarımızın sözleşmesinin bitmiş olmasına rağmen Amedsporumuzda kalmayı en kalbi duygularımızla istedik.

Yaşanan ufak tefek uyumsuzluklar olmuş olabilir ama asla Amedspor’a yönelik ne hakaret ne küfür ne de aleyhte bir davranışımız olmamıştır. Bundan sonraki süreçte de olmayacaktır. Hiç kimse, hiç birimiz Amedspor’un üstünde değildir. Amedspor’un menfaat ve çıkarları neyi gerektiriyorsa bunu sonuna kadar yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Bizler Amedspor takımı olarak yekpareyiz, birlikteyiz ve kardeş gibiyiz. Bunun yansımasını da bu haftadan başlamak üzere sahada göreceksiniz. Bu karalama kampanyasından kaynaklı taraftarlarımız üzülmüşse öncelikle onlardan özür dileriz.” (DUVAR)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.