Amedspor’da iki futbolcu ile yollar ayrıldı
Amedspor Kulübü, Fernando Andrade dos Santos ve Cheikhou Kouyate ile karşılıklı anlaşarak sözleşmelerin sona erdirildiğini duyurdu.
Amedspor, iki futbolcusuyla yollarını ayırdığını açıkladı. Kulüpten yapılan bilgilendirmede, Fernando Andrade dos Santos ile karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmenin feshedildiği belirtildi.
Açıklamada, Fernando Andrade dos Santos’a kulüpte verdiği emekler için teşekkür edilirken, kariyerinin bundan sonraki döneminde başarı dileğinde bulunuldu.
Kulüp tarafından yapılan açıklamada ayrıca, profesyonel futbolcu Cheikhou Kouyate ile de karşılıklı anlaşarak sözleşmenin sona erdirildiği ifade edildi. Cheikhou Kouyate’nin kulüpteki sürecine ilişkin teşekkür mesajına yer verilirken, kariyerinin devamı için başarı temennisinde bulunuldu.