Amedspor seyircisiz kazandı, Bodrumspor taraftarına teşekkür etti

Amedspor seyircisiz kazandı, Bodrumspor taraftarına teşekkür etti

Amedspor seyircisinin alınmadığı maçta Bodrumspor'u yendi. Başkan Edemen'den Bodrumspor taraftarına teşekkür geldi.

Muğla İl Güvenlik Kurulu kararıyla rakip rakibi küme düşme hattında olduğu ve güvenlik problemi yaşanabileceği gerekçesiyle seyirci getirmesine izin verilmeyen Amedspor deplasmanda oynadığı maçta Bodrumspor’u 2-0 yendi. 74. dakikada Ercan, 85. dakikada Mehmet Sıddık’ın attığı gollerle kazanan Amedspor bu sonuçla Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta puanını 23’e çıkarırken Bodrumspor 16 puanda kaldı.

BODRUMSPOR TARAFTARINA TEŞEKKÜR

Amedspor Başkanı Nurullah Edemen üst üste gelen deplasman yasağı kararlarına maçtan önce kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada tepki gösterdi. Maça çıkmaya son gün karar veren kulübün başkanı Edemen, “Devlet adamı olmak ayrıştırıcı ve ötekileştirici olmak ve yok saymak değil. Görünen o ki, size yanlış anlatılmış ya da alt beyin bunu yanlış anlamak istemiş. Devlet adamı olmak bireyleri, toplumları ve halkları birleştirmeyi gerektirir. Kültürleri kaynaştırmayı gerektirir. Bakın siz yasak koydunuz ama Bodrumsporun güzel taraftar grubu otelimize kadar gelip sizin yapamadığınızı yaptı ve bize hoş geldiniz dedi, çiçek verdi, kucak açtı ve en önemlisi ‘biz kardeşiz’ dedi. ‘Bizi Amed’te güzel karşıladınız, ağırladınız ve yolculadınız’ dedi. Amedspor bu halkın gerçeğidir, gururudur ve yaşam biçimidir” diyerek Bodrumspor taraftarına teşekkür etti.

MAÇTA GERGİNLİK YAŞANDI

Maç öncesi centilmenlik yaşanırken maçta ise gerginlik yaşandı. Aynı sezon içinde ikinci kez maçın başlama saatinde sahada olmaması veya sahayı terketmesi durumunda TFF Futbol Disiplin Talimatı gereği alt lige düşürülecek Diyarbakır temsilcisinin futbolcuları, taraftarlarına bu sezon birçok deplasmanda uygulanan yasağı protesto etmek için sahaya, “Futbol taraftarla güzeldir” yazılı pankartı taşıyarak çıktı. Amedspor’un ilk golünün ardından bazı Bodrumspor taraftarları rakip takımın yedek kulübesine saldırmaya çalıştı. Yaşanan gerginlik kısa sürede yatıştırıldı. Bu sırada tribünden, “Sahayı terkedin” diye tezahüratı da yapıldı. Mücadeleyi düğünleri maç gününe denk gelen Bodrumspor taraftarı Halil ve Nurdan Kurusıkı çifti de damatlık ile gelinliklerini giyerek izledi. Çift, tribünde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’la fotoğraf çektirdi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.