Amedspor maçı biletleri tükendi 1 milyon kişi maçı izleyecek

Amedspor maçı biletleri tükendi 1 milyon kişi maçı izleyecek

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, emniyetin ve belediyenin verdiği bilgiler göre hafta sonu Diyarbakır'a 1 milyona yakın kişinin geleceğini söyledi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider durumda bulunan Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Elaldı, Iğdır maçıyla ilgili yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek, stadyum kapasitesinin 33 bin kişi olduğunu ancak emniyet ve belediyenin bilgilerine göre hafta sonunda Diyarbakır'a yaklaşık 1 milyon kişinin geleceğini belirtti.

Emniyetin tahmini 600 bin, belediyeninki ise 1 milyon kişi olduğunu ifade eden Elaldı, bu kişilerin sevincine ortak olmak ve karnaval havasını yaşamak için şehre geleceklerini söyledi. Bilet satışlarının tükenmesi nedeniyle son iki gündür bazı tatsızlıklar yaşandığını dile getiren Elaldı, büyük organizasyonlarda bazı aksaklıkların yaşanabileceğini ve bu konuda anlayış beklediklerini vurguladı.

Elaldı, Iğdır'dan gelen taraftarlarla birlikte maçı izleyeceklerini ve tribün düzenlemelerini yapacaklarını ifade etti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.