Amedspor 0 - 5 Kastamonu 1966spor

Amedspor 0 - 5 Kastamonu 1966spor

Amedspor, Kastamonu'da 5-0 yenildi. Taraftar tepkili. Deniz Naki, "Güzel günler gelecektir" dedi.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 14. Hafta karşılaşmasında Kastamonu 1966spor’a konuk olan Amedspor rakibine 5-0 yenildi.

Ligde çalkantılı günler geçiren ve günden güne zirve yarışından kopan Amedspor yeni teknik direktörü ile çıktığı Kastamonu deplasmanında ummadığı şekilde farklı mağlup oldu.

Karşılaşmada rakibine karşı hiç bir direnç gösteremeyen Amedspor sahadan 5-0 mağlup ayrıldı. Baştan sona ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçen karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 sona erdi.

İkinci yarıda baskısını artıran ev sahibi sahadan 5-0 ayrıldı.

Karşılaşmanın golleri:  Dk: 9 Muhammet Haşim Çoban, Dk: 22 Youssef Yeşilmen, Dk: 66 Ali Kucık, Dk: 75 Ferit Erişçi, Dk: 88 Tayyib Kanarya.

DENİZ NAKİ: GÜZEL GÜNLER GELECEKTİR

Son 6 maçta galibiyet yüzü görmeyen Amedspor taraftarı, sosyal medyadan yönetimin istifasını isteyerek tepkisini dile getirdi.
Takımın kaptanı Deniz Naki ise yine sosyal medyadan takım için güzel günlerin geleceğini yazdı. Naki, sosyal medya hesabında şu mesajı paylaştı:

“Burası Amedspor. Amedspor’un isminin büyüklüğünü nasıl bir değer olduğunu hala anlayamayanlar varsa bir an önce bunu idrak ederek yoluna bakmalı. Burada vazgeçişe, pes etmeye, tükenişe yer yok. Burada para için, ün için değil, arma için, onur için mücadele edilir. Bu formada sözler vardır, bu armada direniş vardır. Amedspor forması ağırdır. Bu ağırlığı taşıyabilecek olan yürekli ve delikanlı insanlara ihtiyacımız var. Burada teslimiyete yer yoktur. Burada umutsuzluğa yer yoktur. Eğer biz düşürdüysek armayı yere, tekrar kaldırmak da bizim görevimizdir. Kimsenin şüphesi olmasın. En güzel günler tekrar bizim için gelecektir. Bu takımın kaptanı ve bu halkın evladı ben Deniz Naki başta olmak üzere bu kutsal formanın ağırlığını taşıyabilecek kardeşlerimle birlikte elimizden geleni sonuna kadar yapacağımıza dair söz veriyorum.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.